Hosting    CapsVidTube    Celebrity    Magazin    Güncel Haberler   
CapsVid.org | Magazin | Ünlüler Video Caps

Çok şey söyledi, hiçbir şey anlatmadı

Milli Takım İçinde Çok şey söyledi, hiçbir şey anlatmadı Konusu , Herkes basın toplantısında Fatih Terim'den gündem yaratacak açıklamalar bekliyordu. Ancak bu gerçekleşmedi! Tecrübeli teknik adam her şeyi anlattı ama asıl öğrenilmek istenenleri sır gibi sakladı. [Üye olmadan linkleri göremezsiniz. Üyelik ...

Go Back   CapsVid.org | Magazin | Ünlüler Video Caps > CAPSVID GENEL BÖLÜM > SPOR > Türk Spor Forumu > Milli Takım

Milli Takım Türkiye Futbol Milli Takımı Hakkında Haberler.

Sitemize Üye Olabilmeniz İçin Gold Üye Olmanız Gerekir | PayPal ve Banka havalesi EFT yöntemi ile para göndererek Gold Üye olabilirsiniz. Banka havale bilgilerini Yöneticilere P.M atarak öğrenebilirsiniz., Gold Üyelik Aylık Sadece 10 TL| Ünlülerin En Özel Videolarını Sadece Gold Üyeler Görebilir | Forumun Tamamını Mesaj Sınırı Olmadan Görebilmeniz İçin Gold Üye Olmanız Gerekir | 0 Mesajlı 8184 Üyenin Üyelikleri Silinmiştir! | Videoları indirip yorum yapmayan üyeler eklenti özelliği sayesinde tespit edilip sitemizden süresiz uzaklaştırılcakdır!

Reklam Alanı

Bu Alana Reklam Vermek İstiyorsanız Buraya Tıklayınız!
Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 20-10-2009, 18:36
Yunus88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Seçkin Üye

Icon8 Çok şey söyledi, hiçbir şey anlatmadı

Herkes basın toplantısında Fatih Terim'den gündem yaratacak açıklamalar bekliyordu. Ancak bu gerçekleşmedi! Tecrübeli teknik adam her şeyi anlattı ama asıl öğrenilmek istenenleri sır gibi sakladı.

[Üye olmadan linkleri göremezsiniz. Üyelik için tıklayınız...]

A Milli Takımımız’ın eski teknik direktörü Fatih Terim’in merakla beklenen basın toplantısı dün yapıldı. Ay-Yıldızlı takımla olan birlikteliğine Ermenistan maçının ardından son veren Fatih Terim, 4 yıllık görev süresinde devrim yapmak için uğraşan herkes gibi kendisinin de yanlışları olduğunu söyledi. Terim’in ön plana çıkan sözleri ise şöyleydi: “Hayatım boyunca bir yeri çalıştırırken, başka bir takımla görüşmem olmamıştır. Buradan çıktıktan sonra istifamı imzalayacağım. Kimseyi suçlamıyorum. 4 yılda, 4 başkanla çalıştım. Güzel ayrılmaya çalışacağım. 2010 projemizin bir kısmını uygulamayı başardık. Atletico Madrid’den teklif aldığımı bir tek ben bilmiyorum. İleride her şey olabilir. Başka bir milli takımı da çalıştırabilirim. Bu gayet doğal. Türk futboluna hizmet için buradayız. Yurtdışı da olabilir ama yurtiçi de neden olmasın? Her kulüpte çalışabilirim. Ayrılma kararını açıklamamda, Belçika maçının içinde ve sonrasında yaşananların da katkısı oldu.”

‘Fatih Tekke’yi konuşursak...’
“Eskiden senelerin soruşturmasını yapardık. Şimdi ise, ‘Neden Dünya Kupası’na gidemedik’ diyoruz. Ne yazık ki başarıları çabuk unutuyoruz. En güzel cümleyi 21 yaşındaki Arda Turan söyledi: ‘Bizim en kötü başarısızlığımız, aldığımız sonuçlar.’ Fatih Tekke ile ilgi şeyleri konuşursak, diğer çağrılmayanlara ayıp olur. Ayrıca bu arkadaşımıza milli takım forması da verilmiştir. Milli Takım’ın bir iskeleti var. Formsuz oyuncuları çağırdım diye eleştirildim. Ancak ulusal futbolla, Türkiye’deki futbol arasındaki fark büyük. Ligimizin en formdaki oyuncusu Ceyhun Eriş’i aldık. Ancak Belçika maçının en iyisi değildi. Eğer Avrupa’daki oyuncu sayımız artacaksa, yabancıya hayır denilmemeli. Tam tersi ise yetenek havuzunu daraltıyor.”

‘Hakkınızı helal edin’
“İçerideki maçlarımızın en kritik anlarında bazı seyirciler, tuttukları takımın lehine tezahürat yapmışlardı. Bundan rahatsızlık duyan futbolcularımız tabii ki oldu. Sporun içinde siyasetin olmamasından yanayım. Herkes kendi işine bakmalı. Belden aşağı olmayan eleştirilere her zaman açığız. Türkiye’de kimse yolda karşılaştığımız fırtınalara bakmıyor. Herkes gemi limana yanaştı mı, onun derdinde. Dünya Kupası’na kaçırdığımız gollerin fazlalığı sebebiyle gidemedik. Ama bu takım 2012 Avrupa Şampiyonası’nda yer alacaktır. Son sözüm, herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.”

Fanatik
  #2 (permalink)  
Alt 22-10-2009, 12:25
savastica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Aktif Üye

bır gun anlatırsın fatıh hoca
  #3 (permalink)  
Alt 30-10-2009, 18:34
amaninboww - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Aktif Üye

fatih hoca daha 15 yıl hizmet eder memlekete anlatsa ne olur anlatmasa ne olur
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil