| |
Üye Sohbet OdasıCV Sohbet Mekanı İçinde Üye Sohbet Odası Konusu , tabi aga bn de snn izinden gdiorum...
Bu Alana Reklam Vermek İstiyorsanız Buraya Tıklayınız!

31-07-2008, 10:26
|
 |
Aktif Üye
|
|
|
|
tabi aga bn de snn izinden gdiorum

31-07-2008, 16:17
|
 |
Guest
|
|
|
|
selamın aleyküm kardeşlerim kimse varmı nasılsınız?
|

31-07-2008, 19:59
|
 |
Aktif Üye
|
|
|
|
war mı kimseler burada sohbet edecek

04-08-2008, 07:16
|
 |
Aktif Üye
|
|
|
|
herkesee günaydınn diyorummm

04-08-2008, 07:37
|
 |
Forum Sorumlusu
|
|
|
|
günaydın eren de herkes tatilde sanırım...buralar bayağı boş kaldı çünkü

04-08-2008, 16:19
|
 |
Forum Sorumlusu
|
|
|
|
dostum galatasaray'ın kadrosunun şu anda Türkiye'nin en iyi kadrosu olduğunu düşünüyorum...önemli olan sahaya iyi bir taktikle çıkmak ve bunu en iyi şekilde uygulamak!!!

05-08-2008, 20:46
|
 |
Forum Sorumlusu
|
|
|
|
Alıntı:
flex Nickli Üyeden Alıntı
Objektif olmayı öğrenmelisin , ben BJK liyim ama şuan Türkiyenin en iyi kadrosu FB de.
Ayrıca Meira ya söylenecek söz yok ama Kewell sakat , koşamayacak kadar sakattı buraya geldiğinde ve ben yararlı olduğunu düşünmüyorum , ayrıca lincoln tam bi gezici hiçbi işe yaramıyor
daha ne kaldı TR nin en iyi kadtosu olacak.
GS ve FB e Ş.liginde başarılar diliyorum Türkiye miz için iyi bir reklam olacak.
|
bu söylediklerinde haklısın bunlar yeni transferler zaten ama servet,hakan balta,arda,sabri,mehmet topal,ümit karan,nonda,ayhan akman,uğur uçar,linderoth...aklıma şu anda kalitelli olarak bunlar geliyor ama bu sene de cimbomun şampiyon olacağına inanıyorum...

06-08-2008, 04:28
|
 |
Banned
|
|
|
|
askerlik konusu açılmış, bende ankara"da yaptım, astsubay gazinosu "astsubayların mola verip çay v.s tükettiği dinlenme yari" sorumlusuydum, para olarak cebim çok yandı ama rahatlığıma değdi, astsubaylarla aramın iyi olmasınında avantajlarını gördüm, son 6 ay bölük komutanlığı yazıcılığına geçtim, pc ve klavye bilgim o dönemden kalma yani 12senelik, aynı zamanda revir onbaşısı olduğum için son 6 ay sürekli hastanedeydim öğlene kadar, yasak alanda top oynayan 8 kişilik gruptan olduğum için aldığım 1 günlük geç çıkma cezasıda tek vukuatımdır, iznimin tamamını son 90 gün kala kullanmam ise akıl almaz bi hataydı, 3 ay daha sabretmemek ilginçti
Konu kimdi16 tarafından (06-08-2008 Saat 04:30 ) değiştirilmiştir.
|

06-08-2008, 17:40
|
 |
Guest
|
|
|
|
Alıntı:
KİMDİ Nickli Üyeden Alıntı
askerlik konusu açılmış, bende ankara"da yaptım, astsubay gazinosu "astsubayların mola verip çay v.s tükettiği dinlenme yari" sorumlusuydum, para olarak cebim çok yandı ama rahatlığıma değdi, astsubaylarla aramın iyi olmasınında avantajlarını gördüm, son 6 ay bölük komutanlığı yazıcılığına geçtim, pc ve klavye bilgim o dönemden kalma yani 12senelik, aynı zamanda revir onbaşısı olduğum için son 6 ay sürekli hastanedeydim öğlene kadar, yasak alanda top oynayan 8 kişilik gruptan olduğum için aldığım 1 günlük geç çıkma cezasıda tek vukuatımdır, iznimin tamamını son 90 gün kala kullanmam ise akıl almaz bi hataydı, 3 ay daha sabretmemek ilginçti 
|
abi şafak 58 derken emir gelmişti benide zorla 26 gün izne göndermişlerdi amma uyuz olmuştum..bende 2 gün takmıştım izine
|

08-08-2008, 19:47
|
 |
Guest
|
|
|
|
önceliklen iyi akşamlar diliyorum
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|